Om køb og salg af specielle biler

GranTurismo Cars kender dine drømme

Selv om du som kunde er unik, så ønsker vi os alle sammen lidt det samme. Vi vil have en lækker bil, og vi ved også ofte, hvilken én det skal være. Forskellen ligger ofte i, at bilen skal have en speciel farve, udstyrsniveau eller kilometertal. Og så skal prisen selvfølgelig også være rigtig. Ved at kende dig som kunde, har vi et godt billede af, hvad du drømmer om næste gang, og kan opfylde denne drøm.

Vi finder bilen

Generelt har vi fire steder, vi kan finde din næste drømmebil. Vi kan købe den via vores kontakter i Danmark, via vores kontakter i udlandet, direkte fra vores lager eller fra en af vores eksisterende leasingkunder.

GranTurismo Cars tilbyder et fordelagtigt garantiprogram, der kan tilkøbes hvis bilen leases gennem GranTurismo Leasing. Det giver dig tryghed med din nye drømmebil.

Vi hjælper dig videre

Ligeså nemt som vi kan finde din nye bil, ligeså nemt kan vi hjælpe dig med at finde en ny glad kunde til din gamle bil. Når det er tid til at skifte bil, indleder vi aktivt arbejdet med at finde den næste ejer, så du ikke står med to biler. I modsætning til normen, tillader GranTurismo Leasing, at kunden frit kan skifte bil i perioden, hvilket stiller store krav til GranTurismo Cars evner til at omsætte din bil hurtigt og effektivt.