Om GranTurismo Club

Ideen bag GranTurismo Club

Ideen om en klub har spiret gennem flere år, hvor en samling af superbilsejere har mødtes til køreture og uformel hygge i de danske sommeraftener. Den uformelle samling kaldte vi ”Røg & støj ”, og bilparken bestod typisk af Ferrari, Lamborghini & Porsche. Essensen i vores ture var dog ikke det enkelte bilmærke men det sjove samvær, der udviklede nye bekendtskaber. Netop den grundtanke vil GranTurismo Club gerne bygge videre på, og tilbyder alle kunder i GranTurismo Leasing og GranTurismo Cars gratis medlemskab. Ønskes medlemskab som ikke-kunde, kan det erhverves mod betaling. Kontakt os for at høre nærmere. Se eventkalender for arrangementer.

Hvad laver vi?

Arrangementer i GranTurismo Club kan være mangeartede. Hver uge fra 1. maj til 1. oktober kører vi en aftentur på en fast ugedag. Normalt mødes vi ved 18 tiden og sparker dæk. Herefter køre vi en tur på en times tid.  Sommetider slutter vi af med en is, andre gange med et måltid mad. De fleste aftenture slutter ved 21 tiden- ofte med et stort smil på læben, der giver energi til hele ugen.

Vi tilbyder også trackdays, både i form af enkeltdagsevent og i form af længere ture rundt til nogle af Europas fantastiske racerbaner.

Kun fantasien sætter grænser

Da GranTurismo Club har mange forskellige typer medlemmer, vil der løbende blive arrangeret ture og arrangementer med speciel fokus på et bilmærke, biltype, interesse, alder og andre ting, der gør os forskellige, selv om vi alle elsker biler. Det kan være en tur i Drive-In bio, Icerace i Sverige, weekend i Skagen, vinsmagning, investeringsaftener… Det er kun fantasien, der sætter grænser og vi altid åbne for nye forslag.