Om flexleasing hos GranTurismo

Hvorfor Flexleasing?

Flexleasing er i dag den mest anvendte metode til finansiering af special-, luksus- og superbiler. Det skyldes den indbyggede fleksibilitet i ordningen, der sørger for, at du kun betaler registreringsafgift, når du bruger din bil.

Special-, luksus- og superbiler handles på et internationalt marked, hvilket kun er muligt med biler, der ikke er pålagt fuld dansk registreringsafgift.

Stærkt finansielt samarbejde

Når du vælger flexleasing, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Det er vigtigt at bilen afskrives korrekt, hverken mere eller mindre, samt at afgift sættes korrekt. GranTurismo Leasing har indgået et finansielt samarbejde med Nykredit, som giver dig som kunde mange fordele i din leasing. Da GranTurismo konsekvent fastsætter afgifter og afskrivninger konservativt, har vi sammen med Nykredit en mindre risiko. Den formindskede risiko kommer dig til gode som kunde i kraft af en lav pris.

Ingen skjulte omkostninger

GranTurismo Leasing lægger ikke avance på din forsikring, tracker, vejhjælp eller hvad der kunne være af ekstra udgifter. Derfor kan vi tilbyde en fast lav avancestruktur, som hører til branchens laveste.

Hvad skal jeg vælge?

Flexleasing er specielt velegnet til biler, der er over 36 mdr. Derefter falder den afgift, du skal betale kraftigt. Bilen skal som tommelfingerregel have en handelsværdi i Danmark på over 400.000 DKK, før det kan betale sig at flexlease. Flexleasing er både velegnet til helårskørsel og til dig, der vil køre hen over sommeren i din drømmebil.

GranTurismo Leasing har sin egen forhandlerdel, GranTurismo Cars, som kan hjælpe dig med at finde din drømmebil i enten Danmark, udlandet, på vores lager eller via vores kunder. Du vælger, vi tager os af resten.