FAQ Leasing

Kan jeg selv vælge forsikringsselskab?

Nej, alle vores tilbud er inklusiv en fordelagtig forsikring. Du får den til gengæld til kostpris. Vi tjener ikke penge på din forsikring.

Hvorfor er I så billige. Får man et dårligere produkt?

Nej, du får det billigere fordi GranTurismo Leasing A/S har forhandlet en stor rammeaftale på plads, og desuden er vi konservative i vores tilgang til leasing. Vi minimerer risiko, hvilket minimerer din pris.

Jeg har set en bil magen til en jeg har set hos jer. Den koster det samme pr. md. men har en højere anvisningspris. Er det ikke lige meget?

Det er slet ikke lige meget. Hvis din bil ikke kan sælges til anvisningsprisen efter endt leasingperiode, så hæfter du for differencen. Husk, at en difference på bare 12.000 kroner gør, at din leasing faktisk er 1.000 kroner dyrere pr. md.

Jeg er vant til, at man altid kan forhandle om prisen på leasing. Er I også det?

Nej, vi er ikke til at forhandle med. Vi har en fast lav avance på vores aftaler, så din pris er lav. Vi giver dig det rigtige tilbud første gang. Din pris på leasing skal ikke afhænge af dine forhandlingsevner, men derimod skal den afhænge af tillid, gennemskuelighed og vores forhandlingsevner.

Når jeg får dokumenter fra jer, står der Nykredit Leasing på dem. Hvorfor?

GranTurismo Leasing A/S har valgt et eksklusivt samarbejde med Nykredit Leasing, som tager sig af alt det finansielle, da de er meget dygtige til det. Vi ved en masse om biler, så vi hjælper dig med at vælge den rigtige bil. Så du får det bedste fra to verdener.

Skal jeg lægge et depositum?

Det afhænger lidt af hvilken bil du har og for at være ærlige kan det også afhænge lidt af din kreditværdighed. Men du skal ikke være ked af det, hvis du skal betale lidt depositum. Det gør din leasing billigere og du har også en momsfordel.

Jeg vil gerne afskrive for fuld hammer på min bil, så aftalen bliver billigere næste år.

Det vil vi fraråde på det skarpeste. Den ”friværdi” du tror du opbygger i bilen er ikke din, men leasingselskabets. Leasing drejer sig om at gide at regne din afskrivning på bilen korrekt ud. Det gider vi.

Hvorfor er det nødvendigt at lease en superbil året rundt. Jeg vil bare lease den om sommeren og så har jeg den stående i min virksomhed som aktiv om vinteren.

Det er meget farligt og forkert at gøre. Du risikerer, at din bil bliver pålagt fuld afgift, og at du får store problemer med skattevæsnet. Vi vil ikke medvirke til den praksis.